Øk effekten med riktige bilder!

Dogdavid er et fotostudio i Oslo som spesialiserer seg på stillife & produktfoto til bruk i reklame/markedsføring, redaksjonelt innhold, dokumentasjon og e-handel.

Har du kunder som er avhengig av jobben du gjør for å selge flere av sine produkter? Om du har det er sannsynligheten høy for at du allerede vet fotografiets/illustrasjonens viktighet i utformingen av reklame og annonser.

I Dogdavid har vi erfaring med produksjon av kommersielle bilder, også med flere år fra byråsiden. Vi mener det er tre viktige faktorer for at et fotografi skal lykkes i en reklame:

  • Innhold – Fotografiets innhold og budskap er naturlig nok avgjørende for reklamens effekt.  Det er tre hovedfaktorer man bør tenke på når man utvikler et bildets innhold i et reklamekonsept ;
    • Mål – Hva vil man oppnå med bilde? Hvem vil man nå, og hvordan?
    • Budskap – Hva er innholdet og hvordan argumenteres det mot betrakteren?
    • Sammenheng – I hvilken kontekst skal forbrukeren se bilde?
  • Komposisjon – Fotografiets komposisjon er satt sammen av mange beslutninger: dens format, symmetri, kontrast, farger, konstruksjon, orientering/vinkel, bevegelse, nærhet/distanse, bildedybde, lyssetting. Alt dette er med på bestemme fotografiets kvaliteter til å kommunisere annonsørens innhold
  • Kvalitet – Det er få bransjer som setter høyere kvalitetskrav til produksjonen av et fotografi. Pre-produksjon, opptak, lyssetting og etterbehandling skal holde høy standard samtidig som tidshorisonten ofte kort.

Vi vet hva som kreves av dere som produserer reklame, og hvilke krav kundene stiller til kvalitet, fleksibilitet og produksjonstid. Vi har et moderne studio og fasiliteter på Myhrens verksted i Oslo, og kan ta på oss oppdrag fort.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt!

 

Kontaktinformasjon:

Mail: studio@dogdavid.no
Tlf: 91 90 06 07